İsmet Ölmez Halk Adamı !

İsmet Ölmez Halk Adamı !

Geçmişini inkar edenin geleceği de olamaz. O tırnaklarıyla, teriyle, emeğiyle varliğa kavuştu. Geçmişiyle hep gurur duydu

Birçoğumuzun deli dediği kişilere o “Candaş” dedi. Bir çoğunun alay konusu yaparak gülüp geçtiği kişilerle arkadaş, dost oldu. Kimseyi küçümsemedi ve ötekileştirmedi.

Emekli Banka Müdürü Yaşar Demiralp, İsmet Ölmez ile lgili bir anısını şöyle anlatıyor; “İsmet abi henüz 20 yaşındayken kamyon şoförlüğü yapıyordu. Bende 15 yaşında onun muavinliğini yapıyordum. Uzun ve yorucu yollarda sabahlıyorduk. Tüm kazancını bizlere, çevresindekilere, ihtiyaç sahipleriyle paylaşırdı. Yani gönlü sonradan zengin olmuş biri değildir. Allah kendisine merhamet ve sevgi dolu gönül zenginliği vermiş. “…

Resimde kentimizin renkli simaları rahmetli NASIR ve HEKİM var. Yıllar önce çekilen bu resim bizi geçmişe götürerek duygulandırdı.

 Seçim bürosunu ziyaret eden MELHEM ile de tatlı ve içli sohbet ederek güzel bir anı bıraktı. Sizin anlayacağınız İsmet Ölmez geçmişte ne ise şimdilerde de aynı ve doğru kişidir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.