İş insanı Zeydan husumetli aileleri barıştırdı

İş insanı Zeydan husumetli aileleri barıştırdı

Tekirdağ'da, bir kadının ölümüyle sonuçlanan kavgada husumetli aileler Hakkarili iş insanı Teoman Zeydan'ın devreye girmesiyle barıştırıldı.

İstanbul'da bulunan bir restoranda düzenlenen Barış törenine, iki ailenin yakınları ile iş insanı Teoman Zeydan, İstanbul Hakkarililer Derneği Başkanı Şemsettin Demir, Tekirdağ Kapaklı Van ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı ve Saymanı Selahattin Taş, AK Parti Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Komisyonu Başkanı Ferhat Dağ, Mela Abdülmecid Tunç, Muhtar İsak Aydın, iş insanı Necdet Eser ve iş insanı Necmi Güzeloğlu katıldı. 

Barış programında   konuşan iş insanı Teoman Zeydan, her iki aileye teşekkür ederek, yapılan barışın aileler arasında daha fazla kan dökülmesinin önüne geçilmesi için olduğunu söyledi. Zeydan, "Yapılan bu barış, iki ailenin de yüreğine su serpmiştir. Bu barışın, aileler arasında kalıcı olmasını temenni ediyorum. Yapılan barışın mahkeme sürecini hiç bir şekilde etkilemeyeceğini dile getirdi. Yapılan bu barış, aileler arasındaki husumetin sona ermesi içindir. Mahkeme süreci ise devam edecektir" dedi.

zy-1.webp

whatsapp-image-2023-11-15-at-113728-1.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.