İş İnsanı Karahanlı'nın bayram mesajı

İş İnsanı Karahanlı'nın bayram mesajı

Hakkarili İş İnsanı Aytekin Karahanlı Ramazan Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Ramazan Bayramı dolayısı ilr mesaj paylaşan Hakkarili İş İnsanı Aytekin Karahanlı, Ramazan Bayramının Tüm Hakkarililere; sağlık huzur ve mutluluk geitirmesi temennisinde bulundu. 

İş İnsanı Karahanlı mesajında "Rahmet,n bereketin ve şefaatin müjdelendiği manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamu oluşturan bu bayramı, dargınlık ve küskünlüklerimizi unutarak taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutlar, bayramın şehrimize, ülkemize, ilam alemine ve tüm insanlığa; sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diler sevgi ve saygılarımla" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.