İş insanı Halife Özkan'dan, Seçim açıklaması

İş insanı Halife Özkan'dan, Seçim açıklaması

Hakkârili tanınmış iş adamı Halife Özkan, 31 Martta Hakkâri’de yapılacak yerel seçim için yazılı basın açıklamasında bulundu.

 

Özkan yayınladığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

‘’Saygı değer Hakkâri halkı malumunuz olduğu üzere 31 Mart tarihinde yerel seçimler için sandık başına gideceğiz ve bizi yerelde 5 yıl boyunca yönetecek olan siyasi irademize oy vereceğiz. Saygı değer hemşerilerimiz, yerel siyaset özü itibari ile genel siyasetten çok farklı bir mecra olup yerel siyasetçiler genel siyasetin aksine, yerelde hizmet ettiği memlekete proje sunmak orada yaşayan insanların huzuruna, refahına yaptığı hizmetlerle ile hayatlarını kolaylaştırmaktır. Bir insan yaşadığı coğrafyaya sevdalı ise eğer kentine değer katacak projeler üretir ve bunların takipçisi olur. Yaşadığı coğrafyanın derdine dertlenmeyen, kendini oraya ait hissetmeyen birinden hizmet beklemek en hafif tabiri ile rüya görmektir. Biz, Hakkari halkının tek derdi yıllardır siyasi hamaset ve Hakkâri’yi kendi ideolojik yansımalarının arka bahçesi olarak gören, Hakkari gençliğini ve halkını kör bir ideolojik saplantıya sokmaktan başka Hakkari’ye değer katacak en ufak bir projeleri olmayan insanların halkı içine çekmeye çalıştıkları girdabın farkındayız ve bunun karşısında duracağız” dedi.

Özkan açıklamasının devamında;

‘’Hepimiz bu gönül coğrafyasında bir şekilde uzak yakın akrabayız komsuyuz arkadaş eş ve dostuz. 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde ne maddi ne de manevi olarak Belediye başkalığı etiketine ihtiyacı olmayan Hakkâri’yi düştüğü hizmetsizlik girdabından çıkaracak yegâne isim olarak Sayın İsmet Ölmez beyi görmekteyiz ve sonuna kadar desteklemekte kararlıyız. Son dönemlerde bazı siyasilerin nefret ve ötekileştirici söylemlerini hayretle not almaktayız, Hakkâri’yi salt bir ideolojik körlüğe mahkûm etmek isteyen bu güruh artık yolun sonuna geldiğinin farkına varmış olmalı ki bu kadar nefret ve hakaret diline başvurmaya başlamış ve kendileri hariç herkesi hain ilan etmekten geri durmamaktadır.

Saygıdeğer Hakkârililer İsmet Ölmez beyin derdi Hakkâri’dir Hakkâri de yasayan fakir fukara ve gurebadır. İsmet beyin kendi şahsına belediyeden kazanacağı tek şey hayır duasıdır. Zaten bugüne kadar yaptıkları ile bu dualara çok fazla muhatap olmuştur. İnşallah Hakkari de gönül Belediyeciliğini Hizmet ve proje odaklı sosyal, ekonomik, kültürel ve sanatsal belediyecilik ile AK PARTI döneminde tanışacak ve bambaşka bir Hakkari ile karşılaşacağız. Bizler Hakkâri’yi seven Hakkâri gençliğine ve gelecek nesillere güzel ve yaşanılabilir. Depreme dayanıklı yapısı ile park bahçe ve hizmetler ile yepyeni bir çehreye kavuşmuş bir Hakkâri’yi bırakmak ile kendimizi mükellef olarak gören insanlar olarak açık ve net bir şekilde 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Sayın İsmet Ölmez ve Ak Parti ye destek olmaya ve Hakkari halkının emrinde olmaya devam edeceğiz selam saygı ve dua ile Allah a emanet olun.’’ Denildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.