İş İnsanı Çiftçi'den HGC'ye ziyaret

İş İnsanı Çiftçi'den HGC'ye ziyaret

Maden sektöründeki başarısıyla bilinen Çağlar Madencilik Firması Sahibi İş İnsanı İsmet Çiftçi, genç işadamı Baran Ümit ile birlikte Gazeteciler Cemiyetine nezaket ziyaretinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin sayılı maden firmalarından Çağlar Madenciliğin sahibi İş İnsanı İsmet Çiftçi, genç iş insanı Baran Ümit Ümit ile beraber Hakkari Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

HGC Başkanı Hakan Taş ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan Çiftçi ve Ümit, tüm Türkiye'yi yasa boğan asrın felaketinde hayatını kaybeden bütün depremzedelerin acısını paylaştıklarını belirtti. 

Hakkari halkının sivil toplum örgütü, kamu kurumları bir seferberlik ruhu ile harekete geçtiğini belirten İş İnsanı İsmet Çiftçi, Çağlar Madencilik Firması olarak, depremin ilk gününde imkanları dahilinde bölgeye araç ve insani yardım desteğinde bulunduklarını, 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına da maddi destek sağladıklarını ifade etti. 

İhtiyaç duyduğu her anda maddi manevi her zaman destek sunmaya hazır olduklarını belirten Çiftçi birlik ve beraberlik içerisinde her türlü zorluğun üstesinden gelebileceği mesajını verdi. 

Gazeteciler Cemiyeti'nin Hakkari için önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu kaydeden Çiftçi, "Cemiyet bünyesinde çalışan bütün gazetecilerin çok başarılı ve fedakarca görevlerini yerine getiriyor. Kentin tüm sorunları basın mensupları aracılığı ile gündeme geliyor. Hakkarili iş insanlarının cemiyete ve gazetecilere sahip çıkması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş da Çiftçi ve Ümit'in cemiyete geçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Hakkari'nin bir  maden şehri olduğunu belirten Başkan Taş, "Bu sektörde faaliyet gösteren firmalar kentteki işsizliği önlediği gibi yardıma muhtaç insanlara destek olmak için adet birbirileri ile yarışıyorlar. Bu da bizi son derece mutlu etmektedir" şeklinde konuştu. 

  •  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum