İş Adamı Karahanlı'dan bayram mesajı

İş Adamı Karahanlı'dan bayram mesajı

Hakkarili İş İnsanı ve ADD İl Temsilcisi Aytekin Karahanlı Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye'de ve İslam dünyasında dayanışma, yardımlaşma ve dostluk duygularının yoğun yaşandığı bir bayram temennisinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Dini bayramların toplumda sevgi, paylaşma ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı günler olduğunu vurgulayan İş İnsanı Karahanlı, birlik, saygı ve sevgi ile dayanışmanın önemine dikkat çekti. 

Karahanlı mesajında şu ifadelere yer verdi: 

Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte de tüm zorlukları aşmanın yolu birliktelikten, saygı ve sevgiden, ortak akıldan, dayanışmadan geçmektedir. Kurban Bayramının bu değerli duygulara daha güçlü sarılmamıza vesile olmasını ve çok daha güzel günlerin habercisi olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın ülkemize, bütün Hakkarili, hemşerilerimize sevgi, iyilik, esenlik ve bereket getirmesini diliyorum

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.