İleri Doğalgaz ve Mühendislik Yüksekova'da

İleri Doğalgaz ve Mühendislik Yüksekova'da

Hakkarili Genç Mühendis Diyar Tansu'nun 4 yıl önce kurduğu İleri Mühendislik Doğalgaz Isı Sistemleri yakın dönemde doğalgaza kavuşacak olan Yüksekova ilçesinde de hizmet verecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin doğalgaza kavuşması sektörde ciddi bir rağbete yol açarken, ev ve işyerinize kuracağınız doğalgaz tesisatın önemi de bir o kadar artıyor.

Profesyonel bir firma ile çalışmanın size ekonomik yönde artısından daha önemli olan can güvenliği sağlamasıdır.

Hakkarili genç Makine Mühendisi Diyar Tansu'nun başında bulunduğu İleri Doğalgaz ve Isı Sistemleri Yüksekova ilçesinde de faaliyete başladı.

4 yıllık deneyim ve profesyonel ekibi ile ücretsiz keşif yapan İleri Mühendislik firması, kısa zamanda tesisat işlerini en mükemmel şekilde yapıp, merkezi sistem ve proje hazırlama, mekanik tesisat havalandırma klima tesisatı ve kolun tesisatı işleri ile doğalgaz tesisatı, endüstriyel projeler ve malzeme satışları ile hizmetinizde olacak.

İleri Mühendislik 4 yıldır bünyemizde hizmet veren uzman ekibimizle kadromuza Yüksekova ilçesinin deneyimli ustası Mahmut Dara ve Çınar inşaat ekibi ile birlikte müşterilerimize %100 memnuniyet ve gerçek kalite ile hizmet sunmayı hedef edindik.

İleri Mühendislik olarak 2019 yılından bulunduğumuz güne kadar hedef edindiğimiz kaliteli, güvenli hizmet anlayışımızla gelişerek bugün bulunduğumuz güçlü kadromuzla siz değerli Yüksekovalı hemşehrilerimize hizmet vermekten gurur duyarız.

Ev ve işyerinizin kaliteli ve güvenli bir doğalgaz tesisatına sahip olması için İleri Mühendislik genç ve dinamik personeli ile sizlere hizmet vermekten gurur duyar.

Biz kaliteli hizmetin peşindeyiz çünkü arkamızda; Demirdöküm, Vaillant, İMMERGAS, VIESMANN,BOSCH, ferooli, Buderus, energy, baymak, E.C.A ve Warmhaus gibi sektörün gözde markaları var.

Adres Amed İş Merkezi Yanı Çınar İnşaat Yüksekova 

GSM: 0530 119 34 30 - 0545 482 12 61 

1.jpg

2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum