İl Müdürü Bilgiç’ten Çukurca ADEM’e ziyaret
Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sevgül Bilgiç, Çukurca ilçesinde faaliyet gösteren Aile Destek Eğitim Merkezi’ni (ADEM) ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sevgül Bilgiç, İl Müdür Yardımcısı Kemal Demir ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Şifa Demirlap ile birlikte Çukurca Aile Destek Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.
Merkezde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen İl Müdürü Bilgiç, ADEM bünyesinde devam eden eğitim faaliyetleri ve kadın kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği ürünler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Ziyaret sırasında kursiyerlerle bir araya gelen Bilgiç, yürütülen çalışmaların önemine dikkat çekerek merkezde görev yapan eğitmen ve kursiyerlerin emeklerini takdir etti.
Bilgiç, ADEM’de sürdürülen faaliyetlerde emeği geçen tüm kursiyerlere ve eğitmenlere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.



