İhtiyatoğlu ailesinin mutlu günü

Hakkarili Botan İhtiyatoğlu Vanlı Bahar Aydın hayatını birleştirdi. İhtiyatoğlu çifti için Hakkari'de yapılan düğün renkli görüntülere sahne oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili Remzi İhityatoğlu'nun oğlu Botan İhtiyatoğlu Vanlı Bahar Aydın ile dünya evine girdi. 

Genç çift için Karşıyaka Mahallesi Piyodan semtinde 2 gün iki gece süren görkemli bir düğün töreni düzenlendi. 

Sağdıçlığını Rahmi İhtiyatoğlu'nun yaptığı düğüne İstanbul ve Van illerinden gelen misafirlerin yanı sıra; Hakkari'nin önde gelen kanaat önderleri, iş insanları, siyasi partilerin il başkanları ve STK' temsilcileri ile binlerce davetli katıldı. 

Yerel sanatçıların sahne aldığı düğüne katılan davetliler iki gün iki gece kol kola girerek halay çekip İhtiyatoğlu ailesinin mutluluğuna ortak oldular.

Misafirleri düğün alanı girişinde karşılayan damadın babası Remzi İhtiyatoğlu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere ayrı ayrı teşekkür etti.

Gelin ve damada ömür boyu mutluluk dileyen sağdıç Rahmi İhtiyatoğlu da düğüne katılan misafirlere minnettar olduğunu dile getirdi. 

2.jpg

3.jpg

1.jpg

4.jpg

7.jpg5.jpg

8.jpg

6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.