İçişleri Bakanı Soylu Çukurca'da

İçişleri Bakanı Soylu Çukurca'da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram namazını Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde kıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram namazını Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde kıldı.

Sınırdaki askeri birliklerin bayramını kutlamak üzere dün akşam Hakkari'ye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram namazını sıfır noktada bulunan Çukurca İlçesi'ndeki Emir Şaban Camii'nde vatandaşlarla birlikte kıldı. Bakan Soylu, cami çıkışında ise vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Çukurca Kaymakamlığı tarafından organize edilen kahvaltıya katıldı.

Hakkari Valisi Cüneyt Orhan Toprak, İlçe Kaymakamı Mehmet Mut, Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Baytiyar Ersay, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve Ak Parti Hakkari il başkanı Nurettin Fırat ile birlikte kahvaltı yapan Bakan Soylu daha sonra Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanlığı'na geçerek buradaki askerlerle bayramlaştı. Soylu, buradaki programın ardından Çukurca sınırındaki üs bölgelerde askerleri'de ziyaret edip bayramlarını kutlayacak. Bakan Soylu'nun Çukurca'dan sonra Yüksekova'ya geçeceği belirtildi.

56_7819.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.