HÜ ile Hakkari SGK emekliler için işbirliği yapacak

HÜ ile Hakkari SGK emekliler için işbirliği yapacak

Hakkari Üniversitesi ve Hakkari SGK İl Müdürlüğü Emekliler Yılı İçin İş Birliği Yapacak.

Hakkari Üniversitesi ile Hakkari Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü arasında "Emekliler Yılı" kapsamında hayata geçirilmesi planlanan faaliyetlerde iş birliği yapmak üzere protokol imzalandığı bildirildi.

Üniversitenin resmi internet sayfasında yer alan bilgiye göre , Hakkari Üniversitesi, topluma hizmet faaliyetleri kapsamında emeklilere yönelik eğitim ve sosyal faaliyetler planladı.

Üniversitesi Rektörlük Hizmet Binası’nda düzenlenen imza törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal Ulutaş ve Sosyal Güvenlik İl Müdürü Rıfat Ertuş katıldı.

İş birliği protokolü ile emeklilerin sosyal refah düzeylerini geliştirmek ve  onların kendi  bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak potansiyellerini kullanabilmeleri için uygun ortamların yaratılması hedeflenmektedir.

Emeklilere hayat boyu öğrenme fırsatları sağlanarak yaşamlarını daha verimli ve aktif bir şekilde sürdürmeleri için çalışmaların yapılması planlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.