HGC'den Yapı-Yol İş sendikasına ziyaret

HGC'den Yapı-Yol İş sendikasına ziyaret

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti (HGC) yönetiminden Türk- İş'e bağlı Yapı-Yol İş Sendikasına hayırlı olsun ziyareti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu Başkanı Hakan Taş ve Genel Sekreter Zeki Dara Türk-İş'e bağlı Yapı- Yol İş Sendikası yönetimini ziyaret etti.

HGC başkanı Taş ve Sekreter Dara, İl özel İdaresi ek binada bulunan iş yeri temsilciliğinde Yapı-Yol Sendikası Hakkari Temsilcisi Nazif İlçin ile  yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandılar.

Başkan Taş, kısa bir süre önce gerçekleştirilen kongrede Yapı-Yol Sendikası il temsilciliği  görevine seçilen İlçin ve ekibini tebrik etti.

Hakkari'de sendikal mücadelenin önemine değinen Başkan Taş, Gazeteciler Cemiyeti olarak bütün sendika ve STK temsilcileri ile iş birliği yapmaya hazır olduklarını söyledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yapı-Yol İl Temsilcisi Nazif İlçin ise basının kentin önemli dinamiklerinden biri olduğuna dikkat çekti. 

İlçin tebrik ziyareti nedeniyle Başkan Taş ve Genel Sekreter Dara'ya teşekkür etti. 

4.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.