HGC'den Engellilere ziyaret

HGC'den Engellilere ziyaret

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Bedensel Engelliler Derneği ile Engelli Koordinasyon merkezine ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin'i makamında ziyaret ettiler. 

Bulak Mahallesi Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi üzerindeki Engelli koordinasyon merkezinde gerçekleşen ziyarette, engellilerin genel sorunları ve spordaki başarıları ele aldı. 

Dernek Başkanı Keskin, HGC Başkanı Taş ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. 

Başkan Taş da Hakkari basını olarak engellilerin sorunlarına gerekli duyarlılığı göstermeye devam edeceklerini söyledi. 

Resim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.