HGC yönetiminden Vali Akbıyık'a ziyaret

HGC yönetiminden Vali Akbıyık'a ziyaret

HGC Başkanı Hakan Taş, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve Kültür Turizm İl Müdürü İdris Ağacanoğlu, Hakkari Gazeteciler Cemiyetince yürütülecek, 'Geleceğin Kalemleri' projesi kapsamında Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ı ziyaret ettiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan ve bölgemizde gazetecilik mesleğine merak saran gençlerin sosyo-kültürel açıdan gelişmesine yönelik hayata geçirilecek 'Geleceğin Kalemleri Projesi'nin ilk toplantısı yapıldı. 

İl Milli Eğitimi Müdürü Bilal Gür, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Oktay Kızılkaya, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Hakan Taş ile Sekreter Zeki Dara proje kapsamında Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret ettiler. 

HGC Başkanı Hakan Taş, kentte eğitim, kültür ve sanat alanında hayata geçilmesi öngörülen proje hakkında Vali Akbıyık'a bilgi verdi.

Hakkari'nin her yönü ile büyük bir değişim ve dönüşüm içinde olduğuna dikkat çeken Vali ve Belediye Başkanı Vekili İdris Akbıyık da bu tür projelerin kentin vizyonu için çok önemli olduğunu söyledi.

Projenin hayata geçirilmesi için ellerinden gelen desteği sunacaklarını belirten Vali Akbıyık, kentin tanıtımı için her kesimin elini taşın altına koymasının önemli olduğunu vurguladı. 

Image

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.