Herkül filmi geliyor

Herkül filmi geliyor

Yönetmen Guy Richie, 1997 yapımı orijinal animasyon filmi "Herkül"ün uyarlamasında yönetmen koltuğuna oturacak.

Disney’in yeni live-action yapımı "Herkül" (Hercules) filmi geliyor. Filmin yönetmen koltuğunda, daha önce "Alaaddin" filmini de yöneten Guy Ritchie oturacak.

Aynı adı taşıyan Yunan mitoloji kahramanına dayanan 1997 yapımı animasyon, Zeus ve Hera’nın oğlu Herkül’ün, Olympus Dağı’ndan Hades’in şeytani köleleri tarafından kaçırılmasının ardından yaşadığı yolculuğu ve Philoctetes tarafından bir kahraman olmak ve Hades’i yenmek için eğitilmesini konu alıyordu.

Deadline’ın aktardığı habere göre, "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi" filminin senaryo ekibinde yer alan Dave Callaham, yeni yapım için ilk taslakları hazırladı. "Avengers" yönetmenleri Joe ve Anthony Russo'nun yapımcıları arasında yer aldığı filmin, en erken 2024 sonu veya 2025 yılı içerisinde sinemalara geleceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.