Her gün 2 kilometre yüzerek işe gidiyor

Her gün 2 kilometre yüzerek işe gidiyor

Benjamin David, şehirde yaşayan ve iş yolundaki trafik stresinden bıkmış milyonlarca insandan biriydi. Ama yaşadığı Almanya'nın Münih kentindeki Isar Nehri ona, eşine az rastlanır bir fikir verdi.

David, buna kış aylarının da dahil olduğu birkaç mevsimdir, olabildiğince kulaç atarak ulaşmaya çalışıyor.

Taşınabilir bilgisayarını, kıyafetlerini ve diğer eşyalarını su geçirmez bir çantaya koyarak Isar Nehri'nin sularına kendisini bırakıyor.

2 kilometrelik bir hatta bazen akıntıya kendini bırakarak bazen de kulaç atarak hedefine varıyor.

Suyun sıcaklığının yazın 14 derece ila 21 derece arasında değiştiği nehirde kışın yüzebilmek için ise David, wetsuit (yalıtımlı deniz giysisi) giyiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.