HDP ve Ak Pari ‘barışta’ buluştu

HDP ve Ak Pari ‘barışta’ buluştu

Urfa’nın Haliliye ilçesine bağlı bir mahallede iki aile arasında çıkan husumetin sonlandırılması için AK Parti ve HDP vekilleri devreye girdi. İki parti temsilcileri barış yemeğinde bir araya geldi.

Urfa’nın merkez Haliliye ilçesinde iki aile arasındaki 6 yıllık husumet, AK Parti ve HDP’li vekillerin araya girmesi ile son buldu. Verilen barış yemeğinde Ateş ve Dönmez aileleri bir araya geldi.

Kalecik köyünde binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen barış yemeğine AK Parti Urfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Mehmet Ali Cevheri ve AK Parti eski Urfa vekili Seydi Eyyüpoğlu katılırken, HDP cephesinden ise Mardin eski Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Ahmet Türk, HDP Urfa vekilleri İbrahim Ayhan ve Dilek Öcalan katıldı.

Aralarında husumet bulunan Dönmez ve Ataş aileleri barış yemeği sonrası husumetlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.