HATSO’dan Hakkari'deki firmalara 'fiyat' uyarsı!

HATSO’dan Hakkari'deki firmalara 'fiyat' uyarsı!

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, corona virüsü salgını ile birlikte ürünlerde haksız fiyat artışı yapan firmaları uyarıldı ve fahiş fiyat uygulayan firmalar ile ilgili işlem yapılacağı belirtildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve Covid-19 adı verilen ve Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) pandemi olarak tanımladığı Koronavirüs salgınına karşı tüm dünya ve Türkiye'de önlemler alınıyor.

Hakkari Ticaret Odası (HATSO) Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, koronaviürs fırsatçılığı yapan firmalar ile ilgili işlem yapılacağı belirtildi.  

HATSO’nun yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili gelişmelerin ardından Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı Odamızın disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki; Vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.