HATSO'dan 40 hükümlünün çocuğuna destek

HATSO'dan 40 hükümlünün çocuğuna destek

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası hükümlü yakınlarına ayakkabı ve eşofman desteğinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce iki ayda bir gerçekleştirilen Koruma Kurulu Toplantılarında alınan karar ile il ve ilçe merkezlerinde bulunan hükümlülerin, çocuklarına yapılan giyim ve eğitim yardımları devam ediyor.

Kurulda bulunan Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı 40 hükümlünün çocukları için spor ayakkabı ve eşofman desteğinde bulundu. 

Odadan yapılan açıklamada, koruma kurulunun talepleri doğrultusunda hazırlanan spor ayakkabı ve eşofman takımlarının HATSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Taş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fazıl Özkan tarafından Denetimli Serbestlik Kurum Müdürü Murat Bayrak’a teslim edildiği belirtildi. 

HATSO Başkanı Servet Taş, Oda -  Borsaların sosyal sorumluluk bilinciyle, her zaman yerelde ihtiyaç sahiplerine ayni destekte destekte bulunduklarını söyledi. 

Hakkari Denetimli Serbestlik Müdürü Murat Bayrak'ta HATSO Başkanı Taş ve Başkan Yardımcısı Özkan'a teşekkür etti.

Resim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.