HATSO Eyidoğan'ı kınadı!

HATSO Eyidoğan'ı kınadı!

Hakkâri'ye gitmek isteyen dünyaca ünlü dağcı Fabian Lensch'e "Türkiye'de kaçınmanız gereken tek şehir Hakkâri" mesajını gönderen Red Bull Pazarlama Müdürü Ozan Eyidoğan'a tepkiler devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Ticaret Odası Başkanlığı da yazılı açıklama ile Eyidoğan'ı kınadı.

HATSO'nun açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Hakkari, doğası ve coğrafi yapısıyla dünya harikası bir yer ve ülkemizin Serhat şehridir. Dünya harikası, ülkemizin kadim kenti Hakkari'mizin kadirşinas insanlarına misafir olmadan, burayı yakından görmeden uzaktan fikir beyan etmeyi bizlere hakaret olarak kabul ediyoruz. Red Bull çalışanı Ozan Eyidoğan'ı tüm Hakkari halkından özür dilemeye davet ediyoruz. Böylesi talihsiz düşünceye sahip bir insanın ülkemizde yaşıyor olmasından büyük üzüntü duyduğumuzu belirtmek istiyor ve Hakkari iş dünyası adına tekrar şiddetle kınıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum