HATSO Başkan Adayı Çallı'dan HGC'ye ziyaret

HATSO Başkan Adayı Çallı'dan HGC'ye ziyaret

Hakkari Ticaret Sanayi Odası’nın 9 Kasım günü yapılacak olan seçimlerinde aday olan İşadamı Mahir Çallı, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de basın emekçilerinin zor şartlarda görev yaptıklarına değinen Çallı, “Hakkari hepimizin ortak sevdasıdır. Mutlu ve huzurlu olacaksak hep birlikte olmalıyız. Sıkıntılarımızı azaltmak adına birlikte hareket etmeliyiz. Esnaflarımız can çekişiyor, işsizlik almış başını gidiyor” dedi.

Mahir Çallı’nın ziyaretini değerlendiren Gazeteci-Yazar Hakan Taş, “HATSO sivil inisiyatifin lokomotifidir. Çok önemli ve zor bir görev üstlenen kurumdur. 9 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde mevcut başkan Servet Taş ve Mahir Çallı yarışacaklardır. Her ikisi de ilimizin yetiştirdiği değerli insanlarımızdırlar. Hangisi kazansa kazansın asıl kazanan Hakkari olacaktır. Biz basın olarak herkese olduğu gibi onlara da eşit mesafede haber takibini yapacağız. Sayın Çallı’nın cemiyetimize nezaket ziyaretinden memnuniyet duyduk” ifadelerini kullandı. 

1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.