Haluk Levent, Twitter'a geri döndü

Haluk Levent, Twitter'a geri döndü

Yardım çalışmalarına katılmak için Twitter'ı kullanmayacağını söyleyen Haluk Levent, hesabı yeniden kullanmaya başladı. Levent'le ilgili iddialarda bulunan Deniz Akkaya ise Instagram hesabını kapattı.

Kurucusu olduğu AHBAP Derneği’nin yıpratılması için bir ekip kurulduğunu belirterek, dün Twitter hesabını kullanmayı bıraktığını açıklayan sanatçı Haluk Levent, bugün hesabı yeniden kullanmaya başladığını duyurdu.

Twitter hesabından paylaşım yapan Haluk Levent, "Geri döndüm Twitter’a. Çünkü sayfadan gider gitmez 'bakın sayfayı kapattı' dediler. Benim burda olmayışım onları daha da cesaretlendiriyor. Şeytanın yeryüzü temsilcileri ile savaşmaya daha sonra devam edeceğiz. Böyle duygusal kararlar alıp bozabiliyorum. Bağışlayın" ifadelerini kullandı.

Dünkü açıklamasında "Bir ekip kurulmuş kim kurdurmuş bilmiyorum. Ahbap'ı yıpratmak için eski ne varsa yayma ve yayınlama kararı almışlar. Ben de bir karar aldım. Ben çalışmalarıma devam edeceğim. Ve bu sayfayı Ahbaplar yönetecek. Bu halk düşmanları ile muhatap olamam çünkü işlerimiz aksıyor. Kim ne yaparsa kim ne yazarsa yazsın artık bu sayfadan cevap verilmeyecek" diyen Levent, Twitter hesabının adını "Haluk Levent Ahbapları" olarak değiştirmişti. 

Deprem yardımlarının ardından hedef gösterilen Haluk Levent'le ilgili dün paylaşım yapan manken Deniz Akkaya, Levent'i dolandırıcılıkla suçlamış, ABD'den "kara para aklama" suçlamasıyla yargılanan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'la bağlantısı olduğunu iddia etmişti.

Akkaya, "Saklayacak şeyi olmayan adam elif gibi dik durur. İki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor. Az kaldı hazırlan. Sezgin Baran Korkmaz ile el ele bir insana para teslim eden insanlar cahildir! Bu bir özel uçak fotoğrafı değil, bu geçmiş davaları değil" demişti. Haluk Levent ise Akkaya'ya dava açacağını duyurmuştu.

Tepkilerin ardından Akkaya, bugün Instagram hesabını kapattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.