Hakkari’yi buluşturan düğün

Hakkarili İş Adamı Madenci Aydın Çiftçi’nin Avukat oğlu Cengiz Çiftçi Diyarbakırlı öğretmen Tuba Egin ile dünya evine girdi. Binlerce davetlinin katıldığı düğün renkli görüntülere sahne oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili İş insanı Avukat Cengiz Çiftçi Diyarbakırlı Öğretmen Tuba Egin Üzümcü’nün Derav Mahallesi’nde düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Efsane Arslan Organizasyon tarafından Çiftçi ailesinin bahçesi adeta bir kır düğün alanı gibi süslendi. Bütün ayrıntıların en iyi şekilde tasarlandığı düğünde ev sahibi ve aynı zamanda sağdıç olan İş İnsanı İsmet Çiftçi misafirlerini bahçe girişinde karşıladı.

Hakkari’de siyasetçisinden sivil toplum örgütü temsilcilerine, iş adamından esnafına, avukatından gazetecisine farklı kesimleri buluşturan düğüne; bölgenin kanaat önderleri, iş adamları, siyasi partilerin il başkanları, Diyarbakır, İstanbul, Van illeri ile yurt dışından gelen binlerce davetli katıldı.

3728460-fotogaleri.png

Davetliler; Süleyman Derinses, Fuat Taş, Abdullah Herki, ve Murat Demir’in seslendirdiği Kürtçe müzikler ve davul zurna eşliğinde doyasıya eğlendi

Doğal ortamda kültür mozaiğinin yaşandığı düğünde konuklar Hakkari ve Diyarbakır yörelerine ait Kürtçe ve Türkçe şarkılar eşliğinde bol bol halay çekti.

Kadın ve erkeklerin kol kola girerek hep bir ağızdan Kürtçe ezgiler ile renk katığı düğün iki gün iki gece sürdü. 

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı düğünde misafirlere yöresel yemek ikramında bulunuldu.  

İş İnsanı İsmet Çiftçi, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür etti. 

Damadın Babası İş İnsanı Aydın Çiftçi, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan eş dost ve akranlarına teşekkür etti.

Düğüne olan yoğun ilgi nedeniyle duygulandığını dile getiren Çiftçi, "Türkiye’nin bir birçok yerinden hatta yurt dışından konuklarımız burada. Yaklaşık çiftimizin 4 yıl önce Diyarbakır’da başlayan arkadaşlıkları düğünle sonuçlandı. Çok mutluyuz. Burada hoşgörü ortamı oluştu. Farklı kesimlerden vatandaşlar bir arada olmak bizim için ayrıca mutluluk verici" şeklinde konuştu.   

Keve Ajansın çekimlerini yaptığı düğün sosyal medyada büyük ilgi gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.