Hakkari'ye yoğun kar yağışı bekleniyor

Hakkari'ye yoğun kar yağışı bekleniyor

Hakkari çevresi ile Orta ve Doğu Karadeniz'de kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji, buzlanma ve don olayı ile yüksek kesimlerinde çığ tehlikesine karşı uyarıda bulundu.

Kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu; Hakkari, Van, Çankırı, Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimlerinde kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde kar yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.