Hakkari'nin Yüksek Kesimlerine Yılın İlk Karı Yağdı
Hakkari'de belirli aralıklarla etkisini sürdüren yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı.
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Hakkari'de dün etkisini sürdüren yağmur, yüksek kesimlerde yerini lapa lapa kar yağışına bıraktı.
Hakkari şehir merkezine dün gece yağan yağmur sonrası sabah saatlerinde yüksek kesimlere kar yağdığı görüldü. Hakkari'nin etrafını saran dağların beyaza bürünmesi, şehir merkezine ayrı bir güzellik kattı. Sabah 3 bin 457 rakımlı Sümbül Dağı zirvesinde kar gören vatandaşlar şaşkınlıklarını ve mutluluklarını gizleyemedi.
Hakkari-Van karayolunda bulunan güzeldere geçidi (32 viraj) Dün kar yağışından dolayı sürücülerin zor anlar yaşadığı öğrenildi.



UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
