Hakkari'nin tek kadın muhtar adayı Medine Atlı!

Hakkari'nin tek kadın muhtar adayı Medine Atlı!

Hakkari'de "Mahalleye kadın eli değsin" diyerek muhtarlığa adaylığını koyan Medine Atlı, başarılı olmak için sokakları karış karış gezmeye başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari merkez Bulak Mahallesi’nde yaşayan 40 yaşındaki ev hanımı Medine Atlı, 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde mahallesinden muhtar adayı oldu. 4 erkek rakibine karşı adaylığını bırakan ilk ve tek kadın aday Medine Atlı, "Hakkari'ye özellikle mahallemize kadın eli değsin' dedi.

Kadınların da siyasette çok başarılı olduğunu belirten Atlı, “Halkla iç içeyim. Mahallemin sorunlarını yakından bilen ve takip eden bir vatandaşım. Bu sorunlara çözüm için kıymetli mahalle sakinlerinden aldığım güçle bu göreve talip oldum. Çok değerli mahalle sakinlerimizin bana vereceği destekle başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

71102aa9-4dec-43ff-97a4-8f2c69b4284b.jpg

ed7d8228-7415-4e98-80df-dd1c50abcd83.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum