Hakkari'nin projeci müdürüne veda

Hakkari'nin projeci müdürüne veda

Hakkari'de bir çok proje ve önemli çalıştaya imza atan Sanayi ve Teknoloji Müdürü Dr. Murat Koca Yüzüncü Yıl Üniversitesindeki Akademik Kariyerine devam etmek için 4 yıldır sürdürdüğü müdürlük görevini bıraktı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Hakkari Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevine asaleten atanan ve 4 yıldır bu görevi sürdüren projeci müdür Dr. Murat Koca Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ndeki akademik kariyerine devam etmek için görevini bıraktı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği görevine geri dönmek için bu kararı aldığını belirten Müdür Koca, büyük bir özveri ile sürdürdüğü görevinden ayrılmanın kendisi için çok zor olduğunu söyledi. 

Türkiye'de Organize Sanayi Bölgesi (OSB) olmayan tek il olan Hakkari'ye OSB'nin kurulmasında büyük rol oynayan Müdür Koca, aynı zamanda Türkiye'nin ilk uluslararası Kurşun Çinko çalıştayının Hakkari'de düzenlenmesini için gerekli girişimlerde bulundu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının destek verdiği SOGEP projelerinde imzası bulunan Müdür Koca, kayak merkezine kurulan 5 yıldızlı otel fizibilite raporunu hazırladı.

Hakkari merkezde Tekstil Kent projesi, İl Merkezi ve İlçelerde DENEYAP Teknoloji Atölyelerinin kurulmasına önayak olan Müdür Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Sanayi Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. 

'Bu kutsal görevi yürütmemiz de bize güvenen büyüklerimize minnettarım' diyen Koca "Geçen yıl Haziran ayında İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Siber Güvenlik alanında doktoramı tamamladım. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliğine başvurumu yaptım. Görevimden ayrılmak  hayatımda aldığım  beni çok üzen bir karar olmuştur. Dün itibari ile Bakanımız Sayın Mustafa Varank beyfendiler tarafından istifam onaylandı" ifadelerini kullandı. 

Resim

Resim

Resim

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum