Hakkari Emlak yeni yüzüyle hizmetinizde!

Hakkari Emlak yeni yüzüyle hizmetinizde!

Hakkari’de Gayrimenkul sektörüne getirdiği yeni konseptlerle adından sıkça söz ettiren Hakkari Emlak yeni yüzüyle hizmete girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Genç Girişimci Eyüp Kılınç tarafından devr alınan Hakkari Emlak Bulak Mahallesi İstiklal Caddesi Şimşek iş Hanı 3. Kattaki adresinde hizmet vermeye devam ediyor.

Hakkari’de emlakçılık sektörüne yeni bir soluk getirdiklerini ifade eden Kılınç, Hakkari’de emlak sektörüne yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıktıklarını söyledi.

Emlak işini profesyonel bir şekilde yapma gayreti içinde olduklarını dile getiren Kılınç, "Modern satış yöntemleri ile satıcı ve alıcıyı, kiracı ile ev sahibini mağdur etmeden işimizi en güzel bir şekilde yapma gayreti içindeyiz. Halkımız kısa bir zamanda bizim farkımızı görecektir. Emlak ofisimizin sektörümüze, kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz”  dedi.

ADRES: Bulak Mahallesi İstiklal Caddesi Şimşek iş hanı kat 3 

Telefon: 0544 396 22 84 -  0553 889 29 30

whatsapp-image-2022-12-28-at-09-36-06.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum