Hakkari'nin gözde mekanı Küba Kafe hizmetinizde

Hakkari'nin en gözde mekanlarından Küba Bistro ve Nargile Cafe 9 kişilik ekibiyle hizmette sınır tanımıyor. Sevdiklerinizle güzel vakit geçirmek istiyorsanız sizi Küba Kafeye bekliyoruz.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Arkadaş ve dost çevrenizle keyifle vakit geçirmek mi istiyorsunuz? Küba Bistro ve Nargile Cafe sizi bekliyor. 

2 yıl önce Bulak Mahallesi Mukaddes Akar Caddesi üzerindeki adresinde faaliyete başlayan Hakkari’nin en gözde mekanlarından biri olan Küba Bistro ve Nargile Cafe yaz sezonunun uğrak adreslerinden biri.

Açık alanı ve serin havası nedeniyle tercih edilen sosyal mekanlarından biri olan Küba Bistro ve Nargile Cafe 9 kişilik deneyimli ekibi 7 / 24 hizmetinizde.

Menüsünde sıcak ve soğuk içecekler, kahve çeşitleri, meşrubatlar, menemen çeşitleri, tavuk menü, ızgara  ve kahvaltı çeşitleri bulunan Küba Kafe evlere ve iş yerlerine paket servisi hizmeti de sunuyor.

Aileniz ve sevenlerinizle hoşça vakit geçirmek istiyorsanız sizi işyerimize bekliyoruz. Şimdiden Kurban Bayramınız kutlu olsun. 

 

3-001.jpg

2-001.jpg

1-001.jpg

4-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum