Hakkarili Özgür Güzel Yeşil Sol Partisinden aday adayı oldu

Hakkarili Özgür Güzel Yeşil Sol Partisinden aday adayı oldu

Eski DBP İl Başkanı ve HDP PM üyesi rahmetli Hasan Güzel'in oğlu Özgür Güzel, 14 Mayısta yapılacak seçimlerde Yeşil Sol Partiden milletvekili olmak için başvuru yaptı.

Özgür Güzel Kimdir?

1978 Hakkari doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Hakkari'de tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi makine bölümü mezunu olup evli bir çocuk babasıdır.  Eski DBP İl Başkanı ve HDP PM üyesi rahmetli Hasan Güzel'in oğlu olan Özgür Güzel bir önceki seçimde HDP İstanbul il örgütü çalışmaları dahilinde 2. bölgede aktif çalıştı. Kürt halkının ve ezilen tüm halkların mücadelesine ışık tutmak için Yeşil Sol Partisinden aday adayı olduğunu ifade eden Özgür Güzel, " Özgürlük ve barış birleşenlerinin onurlu yurüyüşünü selamlıyor kazanan halkımız ve demokrasi olacaktır" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum