Hakkarili muhtarlar 'İstanbul Buluşması'na katıldı

Hakkarili muhtarlar 'İstanbul Buluşması'na katıldı

Hakkari Muhtarlar Derneği yönetimi İstanbul Valiliğinin ev sahipliğinde 28 Mayıs tarihinde “Türkiye Muhtarları El Ele Projesi İstanbul Buluşması” programına katıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İstanbul Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, bakanlık bürokratları ile Türkiye’nin birçok ilinden köy ve mahalle muhtarı katıldı.

İstanbul Muhtarlar Federasyonu’nun kısa film gösterimi ile başlayan programda, Bakan Soylu, Vali Yerlikaya, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ve İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta katılımcılara hitaben birer konuşma gerçekleştirdiler.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonun davetlisi olarak programa katıldıkları bilgisini paylaşan Hakkari Muhtarlar Derneği Başkanı Ferdi Aksaç, İç İşleri Bakanlığı Muhtarlıklar Daire Başkanı ile görüşme fırsatı bulduklarını söyledi. 

Başkan Aksaç görüşmede, Hakkâri'ye daha fazla yatırım yapılması ve özellikle alt yapı  yatırımların arttırılması için destek istediklerini belirtti.

Aksaç Hakkari'den iki muhtarın önümüzdeki dönemde Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu yönetimine alınması için girişimlerde bulunduklarını sözlerine ekledi. 

1-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.