Hakkarili Mizgin'in Son paylaşımı ortaya çıktı

Hakkarili Mizgin'in Son paylaşımı ortaya çıktı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan bir kız öğrenci yurdunda 4’üncü kattan düşen üniversite öğrencisi Mizgin Ertekin (20) yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, genç kızın sosyal medya hesabındaki son paylaşımları gündeme geldi.

 

 

Olay, Polatlı’daki Necmettin Erbakan Bulvarı’nda bulunan bir kız öğrenci yurdunda meydana geldi. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Güzellik Bölümü öğrencisi Mizgin Ertekin’in, kaldığı yurdun 4’üncü katından düşerek ağır yaralandığı bildirildi. İhbar üzerine yurda gelen sağlık ekipleri, Ertekin’i hastaneye kaldırdı ancak genç kız tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi doğumlu olan Ertekin’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından İstanbul’da toprağa verildi.

Olayla ilgili yeni detaylar

Olay sırasında Ertekin’in bir arkadaşıyla odasında bulunduğu, arkadaşının kısa süreliğine lavaboya gittiği, ardından Ertekin’in pencereye yönelerek aşağı düştüğü öne sürüldü. Genç kızın psikolojik olarak zor bir dönem geçirdiği ve vefatından bir gün önce sosyal medyasında duygusal bir paylaşım yaptığı iddia edildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili kapsamlı soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum