Ölmez'den deprem bölgesine büyük destek

Ölmez'den deprem bölgesine büyük destek

Hakkari merkezli Maden Firması Ölmez Madencilik depremzedelere 50 personel, 12 iş makinası ile 2.5 milyon liralık nakit ve 450 bin liralık battaniye desteğinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki yıkıcı depremin ardından Hakkari’de her kesimden ‘Gün birlik beraberlik günü’ mesajı üzerine yardım kampanyaları başlatılırken, kentin önde gelen maden firması “Ölmez Madencilik A.Ş” de vakit kaybetmeden depremzedelere el uzattı.

Depremin duyulması ile Maraş’a profesyonel arama kurtarma ekibi ve iş makinalarını gönderen “Ölmez Madencilik” biri bebek 9 vatandaşı enkaz altından sağ olarak kurtarmıştı.

Depremzedelerin yaralarını sarmak amacıyla başlatılan yardım kampanyasına da sessiz kalmayan “Ölmez Madencilik Firmasının” sahibi İş İnsanı İsmet Ölmez“ T.C İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Merkezine” 2.5 milyon liralık nakit para yardımında bulundu.

Ölmez ayrıca 450 bin liralık battaniye ile 400 bin liralık gıda desteğinde bulundu. Kentin gururu hayırsever İş insanı Ölmez’in desteği kentte takdirle karşılandı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum