Hakkarili gönüllüler Adıyaman'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı

Hakkarili gönüllüler Adıyaman'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı

Hakkarili gönüllü öğretmenler, sağlık çalışanları ve avukatlar ile STK temsilcileri Adıyaman'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde olan ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından başlatılan arama kurtarma ve afetzedelere yardım faaliyetleri aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Hakkari ve ilçelerinde kamu kurumları, STK temsilcileri, siyasi partiler, bireysel girişimciler ve gönüllülerin depremin yaralarını hafifletmek için seferberlik ruhu ile başlattığı dayanışma ise hız kesmeden sürüyor. 

Hakkari'de görev yapan ve aralarında öğretmenler, sağlık çalışanları, avukatlar ile Emek ve Demokrasi  Platformu bileşeni sivil toplum örgütü temsilcilerinin bulunduğu gönüllüler Adıyaman ilindeki depremzede çocuklar için çeşitli oyuncaklar topallayarak deprem bölgesine götürdü.

Hakkari Emek ve Demokrasi Güçleri adına yapılan açıklamada, afetzede çocuklarla dayanışma adına başlattıkları oyuncak kampanyası kapsamında toplanan oyuncakların 17-18 şubat tarihlerinde Adıyaman'a gönderildiği ifade edildi.

'Dayanışma yaşatır' başlığı ile yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Hakkari'den giden öğretmen, sağlık çalışanı ve avukatlardan oluşan gönüllülerimiz tarafından Adıyaman ilinde afetzede çocuklara ulaştırıldı. Kampanyaya katkı sunan ve emeği geçen herkese Hakkari Emek ve Demokrasi Güçleri adına teşekkür ediyoruz. Dayanışma yaşatır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.