Hakkarili Gencin cansız bedeni ağaca asılı halde bulundu

Hakkarili Gencin cansız bedeni ağaca asılı halde bulundu

Hakkâri nüfusuna kayıtlı Fatih Özdemir çalışmak için gittiği Tekirdağ Çerkezköy’de ormanlık alanda ağaca asılı halde cesedi bulundu.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı Bağlık Mahallesi’nde halk arasında baraj göleti olarak bilinen yerde balık tutmaya gelenler ağaca iple asılı halde birini gördü. Durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Bunun üzerine ihbar yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı incelemede erkek şahsın öldüğünü belirledi. 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından cenaze otopsi için Tekirdağ Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cesedi bulunan kişinin 2 gün önce ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu Yüksekova nüfusuna kayıtlı 22 yaşındaki Fatih Özdemir olduğu öğrenildi.
Özdemir’in intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği tamamlanacak olan otopsinin ardından belli olacak.

Polisin olayla ilgili başlattığı tahkikat sürüyor.

basliksiz-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum