Hakkârili Genç yazardan örnek davranış!

Hakkârili Genç yazardan örnek davranış!

Hakkârili yazar Rıza Tekin, Cihad Yürgüç'e SMA tanısının konulmasının ardından kitabından gelen geliri SMA hastası Yürgüç’e bağışlayacağını duyurdu.

Hakkârili yazar Rıza Tekin, Hakkâri’de görevli polis memuru Salih Yürgüç çocuğu Cihad Yürgüç'e SMA tanısının konulmasının ardından aile Hakkâri Valiliği onaylı yardım kampanyası başlatmıştı. Hakkârili Yazar Rıza Tekin de çıkardığı kitabından gelen geliri SMA hastası Yürgüç’e bağışlayacağını duyurdu.

Yazar Tekin yayınladığı duyurusunda şu ifadelere yer verdi;

Merhabalar sevgili Hakkâri Objektif Haber okuyucuları, Hepinizin de bildiği üzere SMA tip1 hastalığıyla mücadele eden cihat bebeğimiz için her ne kadar yardımda bulunmuş isek de ben cihat bebeğimiz için Hakkâri AHQAM Cafe de çıkarmış olduğum “Münzevi Leyla” adlı kitabımı imzalı satışa çıkarıp toplanacak gelirin tamamını kardeşimiz için bağışta bulunacağım. İmzalı kitap satışımız bir ay boyunca devam edecektir. Tüm kitap severleri bu anlamlı kampanyaya katılmasını umuyor ve Cihad bebeğimizin yaşama sevincine ortak olmaya davet ediyorum’’ denildi.

ADRES: Hakkâri AHQAM CAFE

TARİH: 21 MAYIS SALI GÜNÜ (Yardım kampanyası 1 ay sürecek)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.