Hakkarili DEM Partili vatandaş, Yenilik Partisi’ne kaydedilmiş

Hakkarili DEM Partili vatandaş, Yenilik Partisi’ne kaydedilmiş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde DEM Parti’ye üyeliğini yapan Nazmi Karagöz isimli vatandaş, e-devlet sisteminde yaptığı sorgulama sonucu Yenilik Partisi’ne üye olduğunu öğrendi.

 

 

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) ilçe örgütüne üyeliğini yapan Nazmi Karagöz isimli vatandaş, e-devlet sisteminde yaptığı sorgulama sonucunda Yenilik Partisi’ne üye olduğunu öğrendi. Yüksekova ilçe örgütünde 1 Şubat’ta DEM Parti üyeliğini yapan Karagöz’ün 2024 yılının birinci döneminden itibaren Yenilik Partisi Adıyaman ilinin Besnî ilçe Teşkilatına üye yapıldığı ortaya çıktı. Karagöz, kişisel verilerin gizliliğinin ihlal edildiğini belirterek, kendi onayı olmadan yapılan işleme tepki gösterdi. 

‘HABERİM OLMADAN YAPILMIŞ’

Hayatı boyunca hiç Adıyaman'a gitmediğini vurgulayan Karagöz, “Bunu yapanların amaçlarının ne olduğunu bilmiyorum. Hiçbir şekilde ismi geçen partiyle ilgi ve alakam yok. Ben sonuna kadar DEM Partiliyim hiçbir zaman partimden ve mücadeleden vaz geçmeyeceğim. Kimin veya kimlerin böyle bir şey yaptığının ortaya çıkmasını istiyorum” diye konuştu. 

Karagöz, kendisinden habersiz yapılan bu işlem için suç duyurusunda bulunacağını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.