Hakkarili avukat serbest bırakıldı
Van’da gözaltına alınan HDP İl Yöneticisi Av. Sedat Düşünmez, serbest bırakıldı.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Van İl Yöneticisi avukat Sedat Düşünmez, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Umut Kitapevi'ne yapılan bombalı saldırı sonrası suçüstü yakalanan sanık astsubaylar Ali Kaya ve Özcan İldeniz ile itirafçı Veysel Ateş’in, Van 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmasında cep telefonuyla fotoğraf çektiği gerekçesiyle gözaltına alındı.
Sabah saatlerinde Van’daki evinin kapısı önünde polislerce gözaltına alınıp Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Düşünmez, ifade işlemlerinden sonra serbest bırakıldı.
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
