Hakkarigücü Kadın Futbol takımına sponsorluk anlaşması

Hakkarigücü Kadın Futbol takımına sponsorluk anlaşması

Hakkarigücü Kadın Futbol takımı, İşbir Yatak ile bir yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

 

 

 


 

Merzan mahallesinde bulunan Futbol Sahasında düzenlenen imza törenine, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Özel Harekat Şube Müdürü Recep Korhan Gürel ve sporcular katıldı.


 

Törende konuşan İşbir Yatak Genel Müdürü Ahmet Tokeri, bu sponsorluğun onur verici olduğunu belirterek Kentte bulunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.


 

Tokeri, "İnşallah bundan sonra da desteğimiz artarak devam edecek. Biz yöneticilerimize, futbolcularımıza çok güveniyoruz. Spor çok önemli bir aktivite. Hem ülkemizi hem şehrimizi tanıtmak anlamında bizim de çorbada bir tuzumuz olacak bundan sonraki aşamada da. İnşallah başarılar hep sizlerle olsun, yolunuz açık olsun. Bu yolda da inşallah hep birlikte olacağız. Sayın Valimize, İl Emniyet Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğüne vesile ve destek oldukları için teşekkür ederiz."

Kulüp Başkan Vekili Cemile Timur da desteklerinden dolayı İşbir Yatak, Türkerler Holding, Valiliğe, İl Emniyet ile Özel Harekat Şube müdürlüklerine teşekkür etti.

Ardından Tokeri ve Timur arasında anlaşma imzalandı.

3-001.jpg

7-002.jpg

6-001.jpg

9-002.jpg

12-001.jpg

22-001.jpg

30.jpg

23.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum