Hakkari'den Adıyaman'a 19 iş makinesi gönderildi

Hakkari'den Adıyaman'a 19 iş makinesi gönderildi

Hakkari Valiliği, Adıyaman'daki arama kurtarma çalışmalarına destek amaçlı 19 iş makinesinin gönderildiğini açıkladı.

Binlerce kişinin hayatını kaybettiği Maraş merkezli depremde enkaz altındaki yurttaşları kurtarma çalışmaları devam ediyor. Hakkari merkez ve ilçelerinde depremzedelere yardım amaçlı tüm kesimlerce başlatılan seferberlik devam ediyor.

Hakkari Valiliği, Adıyaman'da devam eden arama kurtarma çalışmalarına destek amaçlı iş makinası olarak; 5 ekskavatör 4 vinç 2 loder 1 kazıcı yükleyici ve 6 kamyon olmak üzere toplam 18 aracın yola çıktığını duyurdu. 

Valilik ayrıca twitter hesabından; 2 kamyon su, 2 kamyon mont, 3 kamyon battaniye ve Isıtıcı, 3 kamyon gıda kolisi ve konserve, 1 kamyon bot ayakkabı olmak üzere toplam 11 insani yardım aracının da deprem bölgesine hareket ettiğini açıkladı.

Image

Image

Image

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.