Hakkari'den 24 rehber öğretmen deprem bölgesine gitti

Hakkari'den 24 rehber öğretmen deprem bölgesine gitti

Hakkari Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli 24 rehber öğretmen deprem bölgesine gönderildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri, kurum bünyesinde görev yapan rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmenlerinden oluşan 24 kişilik gönüllü bir gurubu, psikososyal destek hizmetleri kapsamında, Malatya iline uğurladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür: "Milli Eğitim Bakanlığımızın planlaması ve Valiliğimizin onayıyla afet sonrası depremzede çocuklarımıza, psikososyal destek sağlamak amacıyla il ve ilçelerimizde görev yapan 24 rehber öğretmenimizi, Malatya ilimize uğurluyoruz. Evlatlarımızın bu süreçte eğitimden kopmamaları, özellikle psikososyal açıdan alan uzmanlarından destek almaları çok önemli. Yaralarımızın en kısa zamanda sarılması temennisiyle gönüllü öğretmenlerimiz sahada görev alıyorlar. Bu zorlu süreçte, milletimizi yalnız bırakmayan tüm meslektaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum," şekilinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.