Hakkari'deki engellilere tekerlekli sandalye desteği!

Hakkari'deki engellilere tekerlekli sandalye desteği!

Hakkâri valisi ve belediye başkan vekili Ali Çelik, 7 Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Desteğinde bulundu.

Hakkâri valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği Engelliler Koordinasyon Merkezine giderek Tekerli Sandalye Tamir Atölyesi, Bilişim Sınıfı ve ders çalışma alanlarını gezip engelli vatandaşların yapmış olduğu ebru, hat ve biblo boyama çalışmalarını inceleyerek Dernek Başkanı Mesut Keskin’den dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Vali Çelik, Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği tarafından engelli vatandaşlara destek için alınan 3 tanesi akülü 4 tanesi manuel olmak üzere toplam 7 tekerlekli sandalyeyi engelli vatandaşlara takdim etti.

 

Engelli vatandaşlar ile görüşüp onların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Çelik ‘’ Engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için elimizden geleni yapacağız’’ dedi.

02.jpg

03.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.