Hakkari'deki Engellilere tekerlekli sandalye desteği

Hakkari'deki Engellilere tekerlekli sandalye desteği

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği, iki engelli vatandaşa çok amaçlı, yatarlı ve klozet destekli tekerlekli sandalye hediye etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu ve Eğitmen Ramazan Erol, Hakkari'nin Sümbül ve Keklikpınar mahallelerinde ikamet eden  Abdulmenaf Demir ve  Sadık Özer isimli engelli vatandaşlara klozet yükseltisi, yatarlı sandalye hediyesinde bulundu.

Keklikpınar Mahallesi'nde ikamet eden Abdulmenaf Demir ile Sümbül Mahallesi'nde ikamet eden Sadık Özer'i ziyaret ettiklerini belirten Başkan Aydoğdu, "Bir ay önce her iki mahallemizde ikamet eden engelli ve yatağa mahkum vatandaşları ziyaret ettik. Vatandaşın sıkıntılarının giderilmesi 70 yaşındaki ağır engelli Menaf Demir'e klozet yükseltisi, yatarlı ve çok donanımlı sandalye yardımında bulunduktan sonra Sümbül Mahallesinde ikamet eden ağır engelli Sadık Özer'ede çok donanımlı tekerlekli sandalye ve hasta bezleri yardımında bulunduk. Bizim amacımız maddi durumu iyi olmayan Abdulmenaf Demir ve Sadık Özer gibi engelli vatandaşlarımıza umut olmaktır" dedi.

1-20190705104537.jpg2-20190705104537.jpg3-918.jpg4-690.jpgb1d98257-0b00-44dd-8c33-de799ef396e3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum