Hakkari'de Yeşil Sol Milletvekilleri mazbatalarını aldı

Hakkari'de Yeşil Sol Milletvekilleri mazbatalarını aldı

14 Mayıs’ta gerçekleşen milletvekilliği seçimlerinde Hakkari'de yüzde 62.45’lik oy oranıyla seçilen Yeşil Sol Parti’nin üç milletvekili mazbatalarını aldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

14 Mayıs Pazar Günü gerçekleşen milletvekilliği seçimlerinde Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol) listesinden 28. Dönem Hakkari Milletvekili seçilen Vezir Parlak, Öznur Bartın ve Avukat Onur Düşünmez ilçe seçim kurulundan mazbatalarını aldı.

Antalya'da seçim çalışması yapan Hakkari Milletvekillerinden Vezir Parlak'ın mazbatası HDP İl Eşbaşkanı Hümeyra Armut tarafından alınırken, Öznur Bartın ve Onur Düşünmez ise mazbatalarını Hakkari Valiliği 3. katında bulunan İlçe seçim kurulunda aldı.

Milletvekili Öznur Bartın Hakkari halkına teşekkür ederken, Milletvekili Avukat Onur Düşünmez de halkın desteğini hatırlatıp, teşekkür etti.

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Hakkari'de Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), 95 bin 810 oyla yüzde 62,45; AKP, 31 bin 644 oyla yüzde 20,23; CHP, 11 bin 86 oyla yüzde 7,25 aldı.

Mazbatalar alındıktan sonra milletvekilleri partililerle birlikte alkışlar eşliğinde HDP İl Örgütü’nün bulunduğu alana yürüdü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.