Hakkari'de yeni evlenen çiftlere büyük kampanya!

Hakkari'de yeni evlenen çiftlere büyük kampanya!

Hakkari'de yıllardır kalitede ödün vermeden hizmet veren İpg gelinlik ve Görkem kuaför yeni evlenen çiftler için büyük kampanya başlattı.

Son Zamanlarda yaşanan ekonomik zorluklardan dolayı düğün yapmakta zorlanan Hakkari'deki çiftler için büyük kampanya başlatan İpg gelinlik ve Görkem kuaför'de Gelinlik, Bindallı, Kuaför, Çiçek, Duvak, Taç Sadece 3.500 TL düşürüldü.

Alım gücü iyice düşen Hakkari halkına kendi sektöründe destek olabilmek adına elini taşın altına koymayı gerektiğini belirten İpg Gelinlik işletmecisi Emin Engin, Hairstyle kuaförü sahibi Görkem koç ile böyle bir kampanya başlattıklarını söyledi.

Engin, ''Gelinlik ve kuaför masrafı bu yıl neredeyse 3 katına çıkınca genç çiftlerimizin zorlandığını görerek böyle bir kampanya başlatmaya karar verdik. Maliyetimizin çok altında olmasına rağmen evlilik yolundaki çiftlerimizin yüzündeki tebessümü görünce bizde mutlu oluyoruz. Umarım halkımıza bir nebzede olsa düğün arifesinde destek olmayı başarırız. Tüm çiftlerimizin mağazamızdaki 2022 model gelinlik, Bindallı, nişanlık ve diğer ürünleri bu uygun fiyata temin etmeniz için bekleriz.

Kampanyamızda Gelinlik, Bindallı, Kuaför, Çiçek, Duvak, Taç Sadece 3.500 TL olacak.

Haftalık ve aylık çekilişlerde birçok ürün dağıtacağız. Bunlardan haberdar İpg-Gelinlik ve Hairstyle_gorkemkoc istagram sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

İLETİŞİM: 0544 590 64 38

81.jpg

82.jpg

83.jpg

84.jpg

85.jpg86.jpg80.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum