Hakkari'de VEDAŞ çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi

Hakkari'de VEDAŞ çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi

Hakkari'de Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) personeline yönelik 'ş Sağlığı ve Güvenliği' (İSG) eğitimi verdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2015 yılından beri kentte faaliyet gösteren Medya İş Sağlığı ve Güvenliği şirketi enerji sektöründe çalışan işçilere yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi. 

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda verilen eğitimde uzmanlar tarafından, enerji dağıtımında ayırıcılar, kesiciler, manevralar, koruma ve mahalli topraklamanın önemi, enerji dağıtımından kullanılan KDD'lerin kullanımı ve önemi anlatıldı. 

Hakkari, Van ve Şırnak kentlerinde çeşitli kurum ve kuruluşlarda iş güvenliği hizmet veren Medya OSGB yetkilisi İskender Temel'in verdiği eğitime VEDAŞ ve Nibel AOB personeli katıldı.

Eğitimle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamalarda bulunan Medya OSGB yetkilisi İskender Temel,  VEDAŞ ve taşeron firmalarından çalışan personele İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verdiklerini söyledi.

Son zamanlarda artan iş kazaları nedeniyle alınacak önlemler ve iş kazaların minimize edilmesi için yapılacak çalışmalar hakkında eğitim vermeye devam edeceklerini aktaran Temel, bundan sonraki süreçte de çalışanları sahada güvenli bir şekilde işlerini yapması için pratik ve teorik çalışmalarını devam edeceğini kaydetti.

Elektrik dağıtım sektörü profesyonelleri olarak zor ve tehlikeli işlerde hizmet verdiklerini belirten VEDAS Hakkari İl Müdürü Mehmet Salih Eroğuz, ise  “icra ettiğimiz hizmetin barındırdığı tehlikelerin bilincindeyiz ve bu nedenle de çalışanlarımızın can güvenliğini koruyacak ve bilgilerini güncel tutacak eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Eğitimlerde personelin hayatını kurtaracak olan eğitimi veren uzmanlara ve eğitime katılan personelimize teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. 

VEDAŞ personeline İSG eğitiminin devam edeceği öğrenildi.        

1.jpg

2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.