Hakkari’de toplanmayan Çöp tepkilere neden oldu
Hakkari’de çöplerin toplanmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Hakkari'nin bağlar ve sanayi mahallesine giden hastane kavşağı yolunda konteynırlara atılan çöpler toplanmadı. sabah saatlerinde okula giden öğrenciler tarafından çekilen görüntüler tepkilere neden oldu.
Hakkari Belediyesi yatırım programı kapsamında Biçer Mahallesi Hisaş Semtinde faaliyete geçirdiği yeni Modüler Mezbahaya aldırış etmeyen vatandaş kestiği hayvan kemiklerini sağlıksız bir şekilde yol kenarına attı.
Whatsapp ihbar hattımıza görüntüleri gönderen okuyucumuz, “Bu görüntüleri bu şehir hak etmediğini söyledi.
''Burada binlerce insanların yaşadığı bir şehir merkezi. Hakkarimiz bu görüntülerden bir türlü kurtulamadı. biz sabah okula gittiğimizde karşılaştığımız bu manzara ile burnumuzun direğini kırıldı. Hadi bilinçsiz bir vatandaş hayvan kesimini kenara attı, peki Belediye ekipleri niye sabah çöpleri toplamadı. Biz burada belediye yetkililerin çağrıda bulunuyoruz. Artık bu görüntülerin son bulması için bir çare arasın.” dedi.

