Hakkari’de 'Teknoloji Dünyası' hizmete açıldı

Hakkari’de 4 kişinin istihdam edildiği Teknoloji Dünyası Toptan Fiyatına Perakeden Satış Mağazası hizmete açıldı.

Açılışa, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Ak Parti Belediye Başkan adayı iş insanı İsmet Ölmez, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Ak Parti Başkan Yardımcısı Mikail Ediş, İlçe Başkanı Cumhur Demir, iş insanı Kemal Ölmez, Burhan Ölmez, İsmet Çiftçi, Abdurrahman Er,  Slehi Aşiret lideri Fatih Keskin, Kanaat önderi Hasan Öztunç, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa ve çok sayıda davetli katıldı.

Teknoloji Dünyası Toptan Fiyatına Parkeden Satış Mağazası Vali Çelik ve beraberindekiler tarafından yapıldı. Vali Çelik, yeni işyerlerinin istihdam demek olduğunu belirterek, yeni işyerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Teknoloji Dünyası Toptan Fiyatına Perakeden Satış Mağazası Veysel Erik, işyerlerinde 4 kişinin istihdam edildiğini belirterek, tam donanımlı teknoloji dünyası mağazasını ilk defa Hakkari’de açtıklarını belirterek, açılışa iştirak eden herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Vali Çelik ile bir süre sohbet eden AK Parti Belediye Başkan adayı iş insanı İsmet Ölmez, 1930’lu yıllarda Hakkari’nin Kıran Mahallesinde deprem ve heyelan sonucu kimsenin kurtulmadığını hatırlatarak, olası depremlere karşı hazırlıklı olunması gerektiğini söyledi.

Vali Çelik ise, devlet olarak her şeye hazırlıklı olduklarını belirterek, gerekli önlemlerin alındığını söyledi.

Nujin Organizasyonunca hazırlanan açılış programı yapılan ikram ile son buldu.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

c2699370-6df7-420b-b9f3-6cd42b871fe0.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum