Tekne Balık & Köfte Restaurantı açıldı

Hakkari Merkez'de 12 kişinin istihdam edileceği Tekne Balık & Köfte adlı yeni iş yeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili girişimciler Şehmuz Aksaç ile Yusuf Bircanyıldız’ın girişimleri ile Dağgöl Mahallesi Gençlik Caddesi Gür Camisi karşısı Öz lezzet Fırını bitişiğindeki adresinde Tekne Balık & Köfte isimli bir iş yeri açıldı.

Açılış törenine, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Uçak ve Hüseyin Kaderoğlu, HATSO Başkanı Servet Taş, CHP İl Başkanı Nazmi Demir, DEVA Partisi İl Başkanı İbrahim Piruzbeyoğlu, Hakkari Esnaf Odası Başkanı İsmail Akboğa, Şoförler Odası Başkanı Abdi Arslan, HATSO Meclis Başkanı Fazıl Özkan, Esnaf Odası Başkan Adayı İsmail Tan, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. 

İş yerinin açılış kurdelesi DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Uçak ve Hüseyin Kaderoğlu, ile HATSO Başkanı Servet Taş tarafından kesildi.

Açılışta kısa bir açıklama yapan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Uçak, ekonominin belirsiz olduğu bu zor günlerde böyle güzel bir işyerini Hakkari’ye kazandıran girişimcilere teşekkür ederek bol kazançlar diledi.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş ise “Bugün bizim için çok mutlu bir an. Aramızda, DEVA Partisi’nin genel başkan yardımcıları, siyasi parti il başkanları var. Esnaf odası başkanımız ve esnaflarımız var. İnan Beye başarılar diliyoruz. Açılan her işyeri Hakkari’nin ekonomisine katkıdır, istihdama katkıdır. Bu anlamda biz Yusuf Beye İnan Beye bol kazançlar diliyoruz” dedi. 

Açılışın ardından konuklar işyerini gezerek yetkililerden bilgi aldılar. 

İşyeri sahibi Şehmuz Aksaç, Hakkari’de ilk defa taze günlük balık ve köfte hizmetinin bir arada verildiği işyerinin açılışına katılanlara teşekkür etti. 

Hakkari halkının hizmetin en iyisine ve aynı zamanda yiyecek sektöründe hizmetin en iyisine layık olduğunu vurgulayan Aksaç, 12 kişiyi istihdam ettiklerini belirterek, “Teknemizi Hakkari’ye getirdik taze günlük balık çeşitlerimiz ile siz değerli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Farklı pişirme teknikleriyle ızgara çıtlatma, fırında soslu çeşitleri ayrıca farklı lezzetleri, Akçabat Köfte, kanat ızgara Trabzon Et haşlama, İspir, kuru fasulye, kiremitte yaprak, ciğer mıhlama, meze çeşitlerimizle tatlılarda laz böreği kabak, tatlısı revani ve daha farklı çeşitlerimizle pişir getir ve paket servisimizle hizmetinizdeyiz” dedi. 

ALO PAKET:

0438 211 52 83 - 0543 897 78 53

3b362533-f4a3-4665-aae3-b1a22ee2f173.jpg

4.jpg

1-001.jpg

2-001.jpg

8.jpg

9.jpg

3-001.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum