Hakkari’de Susuzluğa Karşı Sondaj Seferberliği
Hakkari Belediyesi, kentte yaşanan su sıkıntısını gidermek amacıyla yürüttüğü sondaj çalışmalarına devam ediyor.
Otluca köyünde başlatılan su arama faaliyetlerinin ardından şimdi de Merzan Mahallesi’nde yeni sondaj çalışmaları başlatıldı.
Devlet Su İşleri (DSİ) desteğiyle yürütülen çalışmalar kapsamında Yukarı Merzan Mahallesi’nde iki farklı noktada su aranıyor. Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri, DSİ’nin desteğiyle çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.
Yetkililer, amaçlarının mahalle halkına daha sağlıklı ve yeterli içme suyu ulaştırmak olduğunu ifade ederek, suya ulaşana dek sondaj çalışmalarının devam edeceğini aktardı.
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum
